diumenge, de desembre 03, 2006

Futureheads o Barca?

A tal dilema ha salido una decision a la cual me he de cenir. Acatarla significara tener el cuerpo en Astoria, pero el corazon, el alma y la cabeza en el Camp Nou.
Al llegar a Londres, compramos dos tiquets para asisitir a unos de mis grupos preferidos. Y no eran muy baraots que digamos. Meses mas tarde (2), me doy cuenta que coincide con el partido mas importante del Barca en esta segunda mitad de 2006. HEMOS DE GANAR para seguir adelante en la competicion de cuyo titulo somos poseedores. Ser relegados a la UEFA no tiene razon de ser. Para que? Jugar una competicion en la que participa el Espanyol? Lo siento Ivo, pero no.
Aun asi, y siguiendo la logica de mi viejo, me voy al concierto. Duele. Estare mas pendiente de que Milo me envie el resultado que de disfrutar de los dos magnificos albums de este grupo de Sunderland.
Mi padre, ante un partido trascendental, apuesta por el rival: si este gana, tiene un pequeno pocket money a pesar de la tristeza. Si por el contrario vencemos, paga la apuesta con sumo placer.
Yo debi sacar algo de el. Si el Barca gana, ya los vere en octavos de final, disfruto del concierto y no pierdo 50 libras. Por el contrario, si pasa lo que no deseo que ocurra, sufrire menos. OJOS QUE NO VEN, CORAZON QUE NO SIENTE.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

eiii alexis! oleeee, benvingut d nou!;) jajajaja... ja em va explicar el MiLo els mil i vuit missatges k et va enviar cada 15minuts.. i tu k ja estaves veient el partit! ai, ai... k liante!:p doncs res, a vuitens!!!:D >>CoMe On, BaRçAaA<< i al març k tremolin.. pk ja tindrem aqui Messi! Saviola! Etoo??! SOM-HI!!!
PD: per cert, laltre dia van fer un reportatge a l'entre linies del Pibito super xulo!!!:D kina pena k estava fent cangur i no mel vaig poder grabar...jeje! *janet*

alexis krmpotic ha dit...

Que tremolin!!!
Ja ho diu un periodista de L'Equipe: Pot esser que el Barca ja hagi fet lo mes dificil?
Es referiex a que al febrer, amb tots els jugadors recuperats, pot ser una maquina invencible. Si ens hem pogut classificar al grup de la mort sense Eto'o, Saviola o Messi, que farem amb ells?
Vull la segona consecutiva!! Ser el primer equip que ho aconsegueix seria l'hostia!!!
El meu company de pis ja esta comptant els dies per a la Toyota Cup...ell es de l'Internacional de Porto Alegre. Pero ja li dic jo que Ronaldinho, que va jugar al rival ciutada (al Gremio), fara tres o quatre gols!!!

Un petonas Janet!!!